SKIJALIŠTA

»

ITALIJA

28.05.2014.      

Autor: Goran Vukelić 

Passo Stelvio od 31. svibnja

Talijansko ledenjačko skijalište otvara sezonu zadnjeg dana u svibnju.

Passo Stelvio je najavio početak ljetne sezone skijanja od 31. svibnja 2014. Ledenjačko skijalište koje je zimi zatvoreno zbog surovih vremenskih uvjeta, žičare tradicionalno stavlja u pogon u svibnju. U pripremi je 20-ak km skijaških staza, a stanje snježnog pokrova uvidom u sliku putem web kamere obećava dobre uvjete na stazama.

Cijena dnevne skijaške karte je 40 eura za odrasle. Što se pristupnih prometnica tiče, nakon što je ovuda  27. svibnja prošla karavana biciklističke utrke Giro d'Italia, sve su otvorene za osobne vozila.

Osim Stelvija, u Italiji ovaj vikend još radi i Presena gdje snijega ima preko 4 m. Otvorene su dvije staze na vrhu ledenjaka, a dnevna skijaška karta stoji 27 eura. Presena zatvara vrata 3. lipnja radi redovitog održavanja.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 194381
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr