25.05.2011.      

Autor: Goran Vukelić 

Passo Stelvio kreće 28. svibnja

Otvara se Passo Stelvio, skija se i na Preseni.

Narednog vikenda, točnije 28. svibnja, s radom kreće skijalište na talijanskom ledenjaku Passo Stelvio (naslovna). Skijalište s oko 20-ak km skijaških staza nalazi se na granici Alto Adigea i Lombardije, a tradicionalno je otvoreno samo u ljetnom periodu zbog nepristupačnosti tokom zime.

U Italiji je još uvijek moguće skijati i na ledenjaku Presena. Na skijalištu ima oko 1,5 m snijega, a za skijanje su otvorene staze pri vrhu ledenjaka koji stoji iznad Passo Tonalea.

Val Senales i Cervinia su trenutačno zatvoreni budući da prolaze proljetni remont. Sezona ljetnog skijanja na Val Senalesu bi trebala započeti 11. lipnja, a na Cerviniji 25. lipnja.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2023.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5073652
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr