03.09.2015.      

Autor: Skijanje.hr

 

Didier Cuche na sudu zbog automobilske nesreće

Iako se već naplaćao kazni u iznosima većim od 5000 eura, sud još uvijek nije rekao svoje. Nesmotrenost popularnog švicarskog skijaša mogla bi ga stajati dodatnih mjera.

Didier Cuche prošlo je ljeto tijekom noći autom udario u ogradu na cesti prilikom koje ju je potpuno uništio. Da stvar bude gora, Cuche je otišao s mjesta nesreće te se naknadno javio policiji. Izgovor Cuchea na sudu je bio da nije želio biti fotografiran, jer je znao da bi te fotografije isti tren okupirale švicarske medije.

Na sudu se spominjao i utjecaj alkohola, no Cuche se brani kako je te večeri popio samo dvije čaše vina te da je nesreću uzrokovala životinja na cesti, koju je manevrom pokušao izbjeći. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 311471
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr