20.01.2011.      

 

Hans Grugger izdržao operaciju glave

Na današnjem treningu u Kitzbühelu nastradali austrijski skijaš Hans Grugger preživio je operativni zahvat u Innsbrucku, iako se još uvijek nalazi u teškom stanju opasnom po život.

Nakon pada na treningu spusta Grugger je danas, podsjećamo, zadobio tešku ozljedu glave. I hitno je podvrgnut operativnom zahvatu na odjelu neurokirurgije innsbruške Sveučilišne bolnice.

Najnovija situacija potpuno je od šoka paralizirala austrijske skijaške reprezentativce i stručni stožer. A u ovim trenutcima preostaje samo nada da će se i Hans Grugger izboriti za život onako kako je to nakon velike borbe u konačnici 2009. godine uspjelo Danielu Albrechtu.

Prvu bitku za život Grugger je uspio dobiti. Višesatna operacija glave prema kratkom priopćenju Austrijskog ski saveza prošla je uspješno. Te je Austrijanac prebačen na odjel intenzivne njege, na kojem će provesti noć.

Nešto detaljnije informacije o zdravstvenom stanju Hansa Gruggera očekuju se sutra.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 40175
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr