16.12.2010.      

Autor: Goran Razić

Photo: Kupres; Adriaski.net (tekst), Bjelašnica (tekst), Jahorina; www.Info-jahorina.net (tekst)

 

Kupres i Bjelašnica od sutra u radu

Ski centar Čajuša sutra će ugostiti prve ovosezonske skijaše i bordere. Njemu se najvjerojatnije pridružuje i Bjelašnica.

Kupres (naslovna fotografija) najavljuje početak skijaške sezone za petak 17.12. Prema informacijama iz uprave skijališta na stazama trenutno ima oko 30-ak cm pripremljenog snijega. U rad će biti puštene četverosjedežnica i dvosjedežnica, a prvoga dana skijanje će biti za sve besplatno. Nakon otvorenja cijena ski karte iznosit će 30 KM (15 eura). 

-.--.-bjelasnicaBjelašnica (fotografija desno) je također najavila otvaranje sezone za petak, također s besplatnim skijanjem prvoga dana. No loše vrijeme cijelu priču je dovelo u pitanje. Točan rasplet bit će poznat danas popodne. Visina snježnog pokrivača na Bjelašnici iznosi 30 cm. Cijena skipassa iznosit će 30 KM (15 eura).

Jahorina (fotografija dolje) na žalost još uvijek ne najavljuje pokretanje žičara. Nakon što su se prvi skijaši već spustili niz staze na Jahorini u ovoj sezoni, vrijeme je također pomrsilo račune. No obilan snijeg, koji je prognoziran za naredne dane, mogao bi bitno popraviti situaciju. Točna odluka o otvaranju skijališta bit će poznata kroz dva do tri dana. Cijena skipassa na Jahorini iznosit će 30 KM (15 eura). 

» Jahorina tanka sa snijegom
» Gondola na Jahorini već u sljedećoj sezoni
» Jahorina sutra u radu i to besplatno 

-.-Info-Jahorina.net-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 161643
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr