10.02.2011.      

Autor: Goran Razić 

Noćno na Sljemenu subotom standardno

Zagrepčani imaju prilike iskoristiti sljemenski snijeg i u jednom novom terminu. Nakon testa proteklog vikenda, subotnje noćno postaje standardno.

Sljeme radi svakodnevno od 09 do 16 sati, no ono što posebno veseli je noćno skijanje, koje je moguće, osim u već ustaljenim terminima utorkom i četvrtkom od 19 do 22 sata, od sada i subotom u istom vremenu. 

Cijena karte za noćno skijanje iznosi 60 kn za odrasle te 30 kn za djecu do 15 godina. 

Iz Zagrebačkog holdinga upozoravaju jedino kako će u petak od 09 do 14 sati te u subotu od 09 do 13 sati biti zatvoren lijevi dio Crvenog spusta, zbog održavanja utrka Elan Croski kupa. 

Od velikog hrvatskog tria (Sljeme, Platak i Bjelolasica), Sljeme je jedino u potpunosti u radu. No Platak ipak najavljuje kako će pokretna traka za početnike raditi za vikend, dok zbog nedostatka snijega ostale staze nisu u funkciji. 

-.-Blago Pikante-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 267117
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr