13.04.2011.      

 

Vjenčana zvona za Mariu Riesch

Civilno vjenčanje pobjednice Svjetskog kupa je zakazano za 14. travnja, a crkveno za 16. travnja.

Još jedno slavlje za Mariu Riesch. Nakon što se u Lenzerheideu upisala u listu pobjednika Svjetskog kupa, sutra će se upisati u bračne knjige Garmisch-Partenkirchena. Za 14 sati je zakazano vjenčanje nje i Marcusa Hoefla, a to će biti tek "prvo poluvrijeme" u svadbenom slavlju.

Drugo, kojeg čini crkveno vjenčanje, će se održati u subotu u 15 sati u mjestu Going, blizu Kitzbühela. Ceremoniju vjenčanja će pohoditi 200 uzvanika koji će s veseljem nastaviti u hotelu Stanglwirt. Već sljedeći će dan novopečeni bračni par otputovati za Sejšele prije no što u svibnju Mariji počnu pripreme za novu sezonu.

Još se ne zna je li među 200 uzvanika i ime "najbolje" prijateljice Lindsey Vonn s kojom je njemačka skijašica malo zahladila odnose krajem netom završene skijaške sezone. Zna se, međutim, da će ulogu kume Mariji odigrati sestra Susanne, isto kao i Marcusu njegova sestra. Par je svoju vezu obznanio javnosti prošle godine nakon Olimpijskih igara u Vancouveru, a vjenčanje su najavili početkom prošle zime.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 396181
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr