NATJECANJA

»

SKIJANJE

10.05.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Twitter

 

Sestre Riesch odlučno u olimpijsku sezonu

I dok Maria lovi novi priključak tandemu Maze - Vonn, Susanne Riesch također je, napokon, na putu povratka alpskom skijanju.

Obje sestre ovih su dana u punom kondicijskom treningu na Cipru. Mlađa Susanne (naslovna fotografija) se vraća nakon teške ozljede koljena te nakon što je posljednju utrku odradila još u kolovozu 2011. A na sebe je, podsjećamo, snažniju pozornost osobito skrenula s dva plasmana na pobjedničke podije na slalomima Svjetskog kupa na Sljemenu 2010. te u Areu u prosincu 2009.

I starijoj Mariji (fotografija niže), kojoj teške ozljede koljena kroz karijeru na žalost također nisu nepoznanica, cilj je zasigurno hvatanje još snažnijeg priključka s Tinom Maze i Lindsey Vonn u olimpijskoj sezoni. Iako se sezona 2012/13. za nju nikako ne može proglasiti neuspješnom, niti njemačka sportska javnost nije bitno drugačija od ostalih, i od Marije se uvijek traži i borba za veliki Kristalni globus. Cilj od kojega je Njemica prošle sezone ipak ostala miljama udaljena.

-.--.-

Lindsey Vonn, istovremeno, kombinira uspješan proces rehabilitacije nakon teške ozljede koljena te niz pojavljivanja na raznim društvenim događanjima, između ostalog i u društvu novog partnera Tigera Woodsa. Amerikanka je apsolutno uvjerena u uspješan povratak skijaškim natjecanjima već u ranoj fazi olimpijske sezone 2013/14. No njen potpuni fokus, razumljivo, bit će ipak prvenstveno umjeren na veljaču i ZOI u Sočiju.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 236254
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr