02.09.2011.      

Autor: Matija Kralj

Photo: Goran Razić

 

Ana Jelušić ambasadorica prvih ZOI mladih

Slijedeće godine će se po prvi puta održati Zimske olimpijske igre mladih.

Domaćin prvih Zimskih olimpijskih igara mladih je Innsbruck (AUT), a Igre će se održati u periodu od 13.-22.01.2012. godine.

U sklopu Igara, Međunarodni olimpijski odbor pokrenuo je program "Mladi ambasadori", u sklopu kojeg je Ana Jelušić izabrana za mladu ambasadoricu Zimskih olimpijskih igara mladih.

Ana Jelušić je tako postala jednom od 39 mladih ambasador(ic)a Igara, uz Lindsey Vonn i Benjamina Raicha, potvrđeno je danas iz Hrvatskog skijaškog saveza.

Današnji dan Ana ujedno upravo provodi u Innsbrucku, gdje prisustvuje svojevrsnom seminaru za ambasadore Igara organiziranom od strane domaćina Igara.

Ana Jelušić svojedobno je postala jednom od najmlađih olimpijki kada je s još nepunih 16 godina nastupila na slalomu i veleslalomu ZOI u Salt Lake Cityju 2002. godine.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 72395
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr