Skijanje.hr

23.08.2011.      

Autor: Goran Razić 

Ana Jelušić s mladim znanstvenicima u Višnjanu

Nakon prošlogodišnjeg druženja u Višnjanu s Ivicom Kostelićem, ove godine je Ana Jelušić pokušala prenijeti dio svojih iskustva na mlade hrvatske znanstvenike.

Poznata zvjezdarnica Tićan kraj Višnjana jučer poslije podne je ugostila pravu sportsko znanstvenu elitu. Polaznici znanstvenog kampa mladih, koji se već tradicionalno održava u Višnjanu, imali su prilike porazgovarati s jednom od najboljih hrvatskih sportašica - Anom Jelušić

Ana je djeci pokušala prenijeti svoja sportska iskustva te neka životna postignuća te im je pokušala iz vlastitog iskustva još jednom istaknuti kako bez marljivog rada i zalaganja nema uspjeha, kako u sportu tako i u znanosti. 

"Na putu k cilju uvijek se nađu prepreke i izazovi, a već samo suočavanje s njima dio je rješenja. Treba uvijek biti pozitivan, a snaga dolazi s kontinuiranim radom na sebi. Bez obzira na to radi li se o umjetnosti, sportu ili znanosti, ulaganje u edukaciju i podrška mladim ljudima najvažniji su aspekt  za razvoj svakog društva", izjavila je Ana Jelušić okupljenoj mladeži. 

Domaćin ovom zanimljivom skupu bio je Korado Korlević, voditelj Znanstveno edukacijskog centra centra Višnjan, koji već godinama radi s mladim ljudima na popularizaciji znanosti. 

"Djecu koju imamo prilike ugostiti karakterizira velika želja za učenjem, radom i istraživanjem. Mi ih nastojimo usmjeriti i u što većoj mjeri poticati na razvoj svojih potencijala", riječi su Korada Korlevića.   

» Ivica inspiracija mladim znanstvenicima 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2022.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1737748
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr