22.09.2010.      

 

Ana Jelušić zadovoljna pripremama u Argentini

Ana Jelušić se vratila s priprema u Argentini zadovoljna vremenskim i snježnim uvjetima kao i odrađenim poslom.

Nakon jednog mjeseca provedenog u argentinskoj Ushuaiji, Ana Jelušić se s ostatkom hrvatske ekipe vratila u domovinu. Riječanka je u Južnoj Americi odradila snježne pripreme pred nastupajuću sezonu, a kako pišu Sportske novosti, zadovoljna je i viđenim i odrađenim.

-.-Skijanje.hr-.-"U mjesec dana priprema samo su nam dva dana bili osrednji uvjeti za trening, a svih ostalih je bilo savršeno", kaže Ana koja nije imala neprilika poput skijaša koji su se odlučili za pripreme na Novom Zelandu, a koje je zadesio potres i „oluja svih oluja“.

"U Argentini sam najviše trenirala standardno slalom i veleslalom", osvrće se najbolja aktivna hrvatska reprezentativka na odrađene pripreme. Treninga brzih disciplina nije bilo jer u Las Lenasu gdje su bili planirani nije bilo dovoljno snijega. "Meni je najbolja stvar u Argentini što cijelo vrijeme imam priliku trenirati sa skijašicama iz svjetskog vrha što je odlična prilika za usporedbu, napredovanje, a i stalno si maksimalno motiviran i ideš punom snagom."

Ana je promijenila i dobavljača skija, od sada je to slovenski Elan čijim je materijalom, pogotovo slalomskim, vrlo zadovoljna. Slalom će i dalje ostati njezina udarna disciplina, uz pokoji nastup u veleslalomu gdje se nada kapitalizirati dobar rad na pripremama u Argentini. Zasad još ostaje otvorenim pitanje hoće li Jelušić nastupiti na otvaranju sezonu u Söldenu, a odluka ovisi prvenstveno o veleslalomskoj formi. Kako god, za slalom u Leviju u studenom bi trebala biti 100% spremna.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 261554
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr