26.05.2011.      

Autor: Matija Kralj 

Bode Miller stiže u Zagreb

Hrvatski ljubitelji skijanja pomalo će neobičnim povodom dobiti prigodu pozdraviti jednog od najboljih skijaša svijeta.

U stanci između dviju skijaških sezona, živopisni Amerikanac udružio je, naime, snage s jednom od najvećih zvijezda skijaške tzv. 'freestyle' scene Jonom Olssonom. Te se odlučio za nastup na reliju u svakom slučaju bogatih i (više ili manje) slavnih - na Gumball 3000 reliju, a koji danas kreće iz Londona.

Uz kretanje iz Londona, pa do konačnog cilja u Istanbulu, sudionici Gumballa proći će kroz sveukupno deset europskih zemalja. A jedna od postaja na putu je i Zagreb, kamo sudionici stižu prema planu 31. svibnja.

"Stvarno nemam pojma što očekivati, ali ono što sigurno znam jest to da će ovo iskustvo biti nezaboravno", uoči današnjeg starta relija najavljuje Bode.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4717836
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr