NATJECANJA

»

SKIJANJE

17.01.2013.      

Autor: Matija Kralj

Foto: Goran Razić, arhiva Skijanje.hr

 

Bode Miller: Puni fokus na olimpijsku sezonu

U službenom priopćenju za medije Američkog ski i snowboard saveza potvrđeno je kako Bode Millera nećemo vidjeti na skijaškim natjecanjima u sezoni 2012/13.

"Nije mi bilo nimalo lako donijeti odluku o propuštanju cijele skijaške sezone. No s druge strane - odluka je bila ujedno ipak donekle laka gledam li na priliku koja mi se nudi iduće sezone. Koljeno bi mi trebalo biti snažnije nego i u kojem trenutku još od 2001. godine, kada sam ga prvi puta ozlijedio. 2012. je bila velika godina za mene, uz ulazak u brak, činjenicu da mi je supruga u drugom stanju, tako da potpuno uživam u tome. A imam i puno više vremena koje mogu provoditi s kćerkom", u priopćenju se citira Bode, koji ujedno dodaje:

"Toliko sam puta ponovio da je pitanje motivacije ono ključno pitanje kada je u pitanju moja skijaška karijera. A trenutno sam iznimno motiviran za iduću, olimpijsku skijašku sezonu i ZOI u Sočiju, koje će definitivno biti moje posljednje ZOI."

Ostvari li svoj plan, i vrati li se natjecanjima na najvišem profesionalnom nivou iduće sezone, danas 35-ogodišnji Bode u Sočiju će imati priliku nastupiti na svojim petim Zimskim olimpijskim igrama. Uz olimpijsko zlato u superkombinaciji iz Vancouvera 2010. Miller 'u kolekciji' već sada ima još tri olimpijska srebra i jednu brončanu olimpijsku medalju. Propuštanje čitave skijaške sezone 2012/13., u statusu ozlijeđenog skijaša, ujedno će mu omogućiti donekle zaštićene (povoljnije) startne brojeve za iduću sezonu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4731000
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr