27.02.2012.      

Autor: Matija Kralj 

Kraj sezone za Bode Millera

Bode Miller prijevremeno je završio skijašku sezonu 2011/12.

Vijest koja će dosta rastužiti brojne Bodejeve fanove diljem svijeta definitivno je stigla danas. Nakon niza konfuznih i kontradiktornih informacija o Bodeu koje su tijekom vikenda stizale iz Crans-Montane o tome hoće li ili neće nastupiti makar na drugom superveleslalomu ili veleslalomu.

Po obavljenoj manjoj artroskopiji na lijevom koljenu u SAD-u Bode je, naime, doputovao u Crans-Montanu. No pokušaj skijanja 'na licu mjesta' uvjerio ga je da još uvijek nema dovoljnu količinu gibanja koljena, kakva bi mu bila potrebna za nastupe na najvišoj razini. Pa će artroskopski postupak biti ponovljen. A sezona definitivno zaključena.

Lijevo koljeno Bode Millera nastradalo je, čini se, kao i kod Ivice Kostelića na utrci spusta ili na superkombinacijskom spustu Sočija. Pri čemu se svi sjećamo da je Miller u slalomskoj vožnji superkombinacije jednostavno izašao sa staze nakon nekoliko vratiju. Idućeg vikenda, unatoč boli u koljenu, Bode je još odskijao veleslalom Banskog. No sada je i definitivno ranije od planiranog odlučio okončati sezonu. Pri čemu je dobra vijest za sve Millerove fanove to da ovaj kraj sezone nije ujedno i kraj karijere ekscentričnog 34-ogodišnjeg Amerikanca:

"Kada podvučem crtu pod ovu sezonu, u prinicpu sam vrlo zadovoljan. Bilo je krasnih trenutaka od kojih nekako ipak izdvajam slavlje na spustu Beaver Creeka.

Još uvijek uživam u skijanju, i u samim natjecanjima. I dok je tako, dok u meni još ima 'vatre' - zasigurno ćete me još gledati na skijaškim stazama. Skijanje je moja velika ljubav. I bavit ću se njime sve dok to bude imalo nekakvog natjecateljskog smisla"
, izjava je Bodea koju ovim povodom prenose strane medijske agencije.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4719230
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr