21.11.2007.      

Autor: Goran Razić 

Crveni spust na Sljemenu od sutra u radu!

Dugotrajno zasnježenje i priprema staze uoči nove skijaške sezone napokon se isplatilo. Po prvi puta u ovoj sezoni, te možda najranije ikad, u rad se pušta Crveni sljemenski spust.

Od sutra 22.11. osim Bijelog spusta i vučnice, u radu za sve skijaše i boardere će biti i Crveni spust te sjedežnica. Zbog i dalje nedostatne količine snijega do daljnjega će biti zatvoreni Zeleni i Plavi spust te vučnica na Zelenom spustu.

 

Cijena dnevne skijaške karte i dalje je 70 Kn, a poludnevne (09 - 13 h ili 12 - 16 h) 50 Kn. Skijalište će biti otvoreno svaki dan od 09 do 16 sati. Zagrebački skijaši će tako već sredinom studenog moći skijati na većini sljemenskih staza, što je za svaku pohvalu. Isto tako, rano uređenje Crvenog spusta, te otvaranje staze za javnost svakako ide na ruku i kvalitetnoj pripremi staze uoči novih sljemenskih utrka Svjetskog skijaškog kupa, a koje su na rasporedu sredinom veljače.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 127849
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr