Skijanje.hr

28.10.2013.      

Autor: Goran Razić 

D. Mladenović: "Natječaj za Platak bit će napravljen tako da izgubimo"

Dok strojevi grme Platkom, a miris asfalta se osjeti sve do skijaških staza, budućnost Platka je još uvijek poprilično nejasna. No na takvu situaciju smo već navikli. Bivši koncesionar iako zadovoljan s trenutnim radovima nezadovoljan je svojim položajem.

Još uvijek svatko vuče na svoju stranu. I dok iz županijine produžene ruke, tvrtke Goranski sportski centar, kojoj je u nazad godinu dana povjereno upravljanje skijalištem, dolaze optimistični tonovi, druga strana nezadovoljno klima glavom i pita se što će biti s Platkom

-.-Goran Razić-.- 

Sudeći  po riječima direktora GSC-a Damira Majnarića, koji nam je pred nekoliko dana ponovo optimistično najavio novu renesansu Platka, problema ne bi smjelo biti. No druga strana, tvrtka Žičare Platak d.o.o., odnosno dugogodišnji koncesionar skijališta Dalibor Mladenović, ne misli baš tako. 

Ovih dana bili smo u redovnom obilasku Platka te pogledali kako napreduju radovi uoči sezone. Upravo komentar na aktualne teme zatražili smo od čovjeka koji je proteklih 17 godina bio glavni i odgovorni za sva zbivanja na skijalištu. Video prilog pogledajte u nastavku.  

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

 • Objavljeno: 29. listopada 2013.   10:15h

  Član od:
  08.12.2004.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  necu sada Mladenovica hvaliti niti kuditi ali malo je pretjerao sa zadnjom izjavom. Sasvim je logicno da u pocetku bilo kakvoga posla ( osim ratnoga profiterstva ) nema zarade ali izjava da on na Platku u 17god nije nikakvu lovu zaradio je ipak malo pretjerana
 • Objavljeno: 29. listopada 2013.   09:20h

  Član od:
  26.11.2008.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  " Samo mi je onaj dio sa oštećenjima od metaka malo čudan moram priznati... Pa tko je pucao tamo???!
  "

  (Član minja)

  128. brigada je imala obuku na Platku prije odlaska na ličko bojište.

 • Objavljeno: 29. listopada 2013.   08:08h

  Član od:
  13.01.2005.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  Hehe, dobar je ZAAK...
  A intervju... Pošto nije najrazgovjetniji bio bi poželjan transkript. Što se tiče rečenog... Bivši koncesionar nas je upoznao sa nekim stvarima u koje neće sumnjati, a to je težak početak nakon ratne pauze. Pošto taj dio povijesti Platka uopće ne poznajem neću ni komentirati puno. Samo mi je onaj dio sa oštećenjima od metaka malo čudan moram priznati... Pa tko je pucao tamo???!
  Ali opet na posljetku naša posla, to mi smeta. Ako je već Mladenović bivši koncesionar, i ako novom koncesionaru nije dobar da bude voditelj skijališta, onda ga nisu trebali angažirati za ništa više. Ovako je to sve skupa... A ne znam, malo bezveze. I Urs, siguran sam da nitko ne bi baš samo tako otišao nakon 17 godina življenja sa nečim, bez obzira kako je tih 17 godina prošlo. Lako je to reći, ali ti prvi ne bi svojevoljno otišao od nečeg takvog, je li tako? Druga stvar, opet se pažnja stvara na bivšem koncesionaru nekako i svi su puni kritika, a nitko se ne pita što se kuha u kuhinji novog gazde. Treće, svaka čast na člaku/prilogu! A gdje su Kanal Ri, RITV, Nova TV, RTL, HRT...? Za Novi list pretpostavljam da će dobiti zadatak nahvaliti sve što vide, što će oni uredno i bez novinarske znatiželje izvršiti. Može im svima Gogh biti uzor u profesionalnom pristupu. Dobro, možda ga se moglo pitati i malo neugodnijih pitanja, recimo da Mladenović odgovori zašto su te žice koje sada remontira došle u takvo stanje i što je sa nekim njihovim vitalnim dijelovima.
 • Objavljeno: 28. listopada 2013.   19:22h

  Član od:
  14.06.2006.

  Mjesto:
  Kanada, Kelowna

  Sta DA???

  A zasto se koncesionaru uopce placa da dovede zicare u radno stanje kad mu je to bila duznost voditi tako zadnjih 17 godina?

  Dakle treba ih o VLASTITOM trosku dovest u red, a one stupove koje je otpilao i prodao u staro zeljezo, e njih treba i vratiti i certificirati!

  Ja da sa na njegovom mjestu bio bi zadovoljan ponudjenim i lakim koracima oborenog pogleda tiho bi otisao u onaj dio povijesti Platka za koji se nadamo nikad nece biti ponovljen!

  Zalosno, zbilja zalosno!

 • Objavljeno: 28. listopada 2013.   18:45h

  Član od:
  17.08.2004.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  ajme meni, ko je ovo snimao i montirao.....em buka birtije, em još i mjuza u pozadini. loše. :/
 • Objavljeno: 28. listopada 2013.   13:49h

  Član od:
  26.10.2007.

  Mjesto:
  Hrvatska, Zagreb

  Platak 16 km! Ja ne vidim što još Dalibor ima za raditi, šansu je imao. Valjda su stigli novi ljudi s novim idejama, i s cashom prije svega. Neka samo bude snijega, pa da se ode vidjeti ove zime i te, meni, nove staze i žice.
 • Objavljeno: 28. listopada 2013.   12:43h

  Član od:
  08.12.2004.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  ono sto me najvise veseli je da Mladenović čita forum!
 • Objavljeno: 28. listopada 2013.   09:40h

  Član od:
  07.03.2005.

  Mjesto:
  Hrvatska, Rijeka

  ajde intervjue snimajte gdje je manje okolne buke.

Prikazano 8 od 8 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

 • Vijesti

 • Info

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 304488
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr