Skijanje.hr

21.12.2009.      

Autori: Goran Razić, Elinka BarišićPhoto: Pobjednički trio slalomske trke u Alta Badiji, Skijanje.hr  

Herbst: "Ivica će se vratiti jači nego prije!"

Trojica najboljih skijaša današnjeg slaloma službenim su izjavama zaključili produženi skijaški vikend u talijanskim Dolomitima.

Reinfried Herbst, 1. mjesto:

"Veliki rezultat za mene i jako dobar početak sezone!" (Herbst ima pobjede u oba dosadašnja slaloma, nap.a.) "Nisam očekivao da ću moći napraviti ovakav rezultat, i prenijeti dobre rezultate s treninga i na utrku. Sad sam točno ondje gdje sam htio biti - s dobrim i solidnim početkom sezone. Šteta što su Grange i Kostelić ozlijeđeni, nedostaju nam, i žao nam je svima što nisu danas bili tu. Bez njih utrke nisu iste. Nadam se da se Ivica vraća već u Zagrebu, a kladim se da će se obojica vratiti i jači nego što su bili. Želim im čim brži i bolji oporavak. Znam kako im je, jer sam i sam imao operacije na oba koljena, na kojima sam uspio uništiti sve što se moglo."

Silvan Zurbriggen, 2. mjesto:

"Moram priznati da sam malo iznenađen rezultatom, a pogotovo time da sam napravio najbolje vrijeme u drugoj vožnji. Napravio sam veliku grešku na gornjem dijelu u drugoj vožnji, i mislio sam da je trka za mene gotova. Važno mi je da je moj tim donio i dobru odluku da propuštamo brze discipline, i da se fokusiramo na slalom. Sada ću se malo odmoriti, jer me u siječnju čeka puno, puno utrka, raspored je zbilja zgusnut. Planiram se natjecati u kombinacijskim utrkama, i slalomu, te se nadam i nadalje dobrim rezultatima"

Manfred Pranger, 3. mjesto:

"Kad se natječeš u slalomu, i imaš prvo vrijeme u prvoj vožnji, uvijek su velika očekivanja. No, sam sam sebi rekao da ću biti zadovoljan, i da mi je dovoljno, ako dospijem na podij. Imao sam problema s leđima, i operaciju diska, a doktori su mi savjetovali da ne smijem trenirati i, ako baš moram, da ne radim na dan više od tri vožnje na treninzima. Iz te perspektive, nisam išao punom snagom i nedostajalo mi je odlučnosti u drugoj vožnji, tako da sam jako sam zadovoljan današnjim rezultatom. Današnje dvije vožnje su bile potpuno različite i taktika u prvoj je bila možda ključ pobjede. Druga vožnja je po meni bila prelagana, i prespora, tako da mi se puno više sviđala postava u prvoj."

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 461493
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr