05.08.2011.      

Autor: Goran Razić

Photo: Zoran Kranjčec (Passo Stelvio)

 

Italija s najvećim brojem otvorenih skijališta

Već smo navikli da Austrija nudi najveći izbor skijališta tijekom ljetnih mjeseci. No trenutno je Italija ipak jača.

U Francuskoj (Les deux Alpes i Tignes), Švicarskoj (Saas Fee i Zermatt) i Austriji (Hintertux i Moelltaler) za skijanje i bordanje otvorena su po dva ledenjaka. Italija pak trenutno nudi tri skijališta za uživanje u zimsko/ljetnim radostima. 

Svi željni snijega vrlo dobre uvjete trenutno mogu pronaći u Cerviniji, Val Senalesu te Passo Stelviju, koji je očito najviše profitirao nedavnim snježnim padalinama. Posljednji izvještaji kažu kako je na ovom isključivo ljetnom skijaškom ledenjaku trenutno oko 400 cm snijega. 

Krajem 8. mjeseca, a pogotovo početkom 9. slika će se uvelike promijeniti. Iako se francuski ledenjaci u tom periodu privremeno zatvaraj u pogon će ponovo veći broj austrijskih skijališta.   

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 305821
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr