06.03.2011.      

Autor: Matija Kralj

Photo: Goran Razić (Kranjska Gora 2011.)

 

Ivica: "Mislim da sam osvojio veliki Globus!"

Unatoč nezavršavanju utrke slaloma u Kranjskoj Gori, i poslovično oprezni Ivica Kostelić izgovorio je danas i sam ono što svi realno već u srcima osjećamo - veliki Globus ukupnog pobjednika Svjetskog kupa je u rukama!

"Zadovoljan sam s obje vožnje, no čudno je da u drugoj vožnji nisam primijetio da sam 'haklao' i zakačio vrata, što sam vidio tek kada sam došao u cilj na usporenoj snimci, a zbog toga sam još više ljut.

Ovo je bila prilika da se riješi veliki dio borbe za mali Globus u slalomu, ali sada je sve ostalo otvoreno za finale u Lenzerheideu. Šteta za ovaj vikend, no mislim da sam osvojio veliki Globus, jer je vrlo teško očekivati da jedan od konkurenata pobijedi 6 puta za redom, a ja ne osvojim niti jedan bod.

Put u Kvitjfell će biti nastavak borbe za drugi mali Globus u superveleslalomu, pa se nadam da će tamo biti bolje, unatoč umoru koji je dosta veliki pri kraju sezone"
, izjavio je danas nakon utrke Ivica.

Uz sedam utrka do kraja, a s 582 boda prednosti ukupnom poretku Svjetskog kupa, podsjećamo, računica je sasvim jasna i točna. I zaboravimo u ovom trenutku na sve, i na mali slalomski, i na mali Super G Globus, i na posljednji pad forme u njegovim nastupima.

Ivica Kostelić uisitnu je još samo na matematički korak od skijaške besmrnosti. Ovosezonskog jedinog 'svetog cilja' koji si je na početku sezone postavio. Te za novu 'crticu' u skijaškoj i životnoj priči nevjerojatne obitelji Kostelić!

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 593121
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr