17.03.2012.      

Autor i foto: Goran Razić

 

Ivica podigao kombinacijski Globus

Ivica Kostelić je danas visoko u zrak podigao mali kombinacijski kristalni Globus. S ukupno 36 bodova ispred Beata Feuza Ivica je još jednom dokazao kako je najsvestraniji skijaš svijeta.

-.-Goran Razić-.-Četvrti mali kristalni Globus, ukupno drugi kombinacijski, od danas je u vlasništvu Ivice Kostelića. Na svečanoj ceremoniji dodjele Globusa, koja je održana neposredno nakon veleslalomske utrke vožene danas u Schladmingu, Ivica je stao na postolje zajedno s Beatom Feuzom i Romedom Baumannom

No vremena za slavlje nema, jer je već sutra na rasporedu ključna slalomska utrka, ujedno i jedina koju će Ivica Kostelić voziti na završnici Svjetskog skijaškog kupa.

Neposredno nakon ceremonije Ivica je izjavio kako vjeruje da nije posljednji mohikanac u ulozi vlasnika kombinacijskog Globusa:

"Nije to baš sigurno. Kombinacija će, mislim, biti uvedena opet za dvije sezone, ako ne i prije!  Očito, nešto znam više od drugih, ha, ha".

"Ovaj je globus pošteno zaslužen. Imao sam dostojnu konkurenciju, a Beat je do kraja imao odličnu priliku i sve je riješeno u posljednoj utrci, tako da to ima svoju čar." 

Ivica nije propustio izraziti nadu kako će i sutra ponovo stati na ovo isto postolje te je dodao:

"Marcel je  zaslužio današnju titulu, Austrijanci su doživjeli delirij. Epilog utrke za Svjetski kup može biti dvojak. Ili će skijati opušteno, na vrhuncu svojih snaga, ili će se zadovoljiti Velikim globusom, što mu je bio  prioritet.  Mali slalomski mu možda sada nije toliko važan. Naravno, puno će toga ovisiti o mojoj prvoj vožnji. Ići ću maksimalno koliko mogu u ovom trenutku."   

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4730379
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr