31.05.2013.      

Autor: Skijanje.hr

 

Ivičin trener Kristian Ghedina u blic interviewu za FIS

Kristian Ghedina, proslavljeni talijanski velemajstor brzih disciplina natjecateljske je skije ostavio još 2006. godine nakon osvojena 33 podija i 12 pobjeda u Svjetskom kupu te tri medalje sa Svjetskog prvenstva.

Nakon bogate natjecateljske karijere Ghedina je svoju strast za pobjedama potražio u trenerskim vodama. Ponuda hrvatske skijaške reprezentacije nije ga ostavila ravnodušnim te napominje kako, osim što je u prilici pomoći Ivici u njegovim brzim disciplinama, ima priliku i puno naučiti od obitelji Kostelić. 

Živjeti u Cortini d'Ampezzo znači uvijek biti blizu zimskih sportova koje Ghedina toliko voli. Iako mu je skijanje prva i jedina prava ljubav Talijan ne krije kako mu vožnja motora odvlači sve više pažnje posljednjih godina. Naravno, isključivo u trenucima kada nije s Ivicom na snijegu, a to je zimi vrlo rijetko. Cjeloviti interview možete pročitati na www.fisalpine.com.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 31. svibnja 2013.   22:05h

    Član od:
    09.11.2006.

    Mjesto:
    Hrvatska, Karlovac

    Točno minja, Ghedina je bio i ostao jedan od mojih najdražih spustaša, ali ne možemo reći da je ta suradnja polučila ikakav rezultat. Zanemariva količina bodova u brzim disciplinama, te stalne kritike materijala. Svojedobno sam nazočio testiranju skija za brze discipline u US ski teamu, gdje su bili zastupljeni svi proizvođači koji su u teamu, razlika između najbržih i najsporijih je bila od 0.25-0.50s. Gotovo sam siguran da D.Cuche stane na Ivičine skije da bi mu dao 2 s.
  • Objavljeno: 31. svibnja 2013.   15:17h

    Član od:
    13.01.2005.

    Mjesto:
    Hrvatska, Rijeka

    Intervju im je kao iz onih spomenara, ili kako su se već zvali...
    Ali od Ivice nisam čuo ništa o brzim disciplinama prošle sezone. Rezultatskog napretka nije bilo, naprotiv.

Prikazano 2 od 2 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 311116
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr