18.02.2011.      

Autor: Željko Ivnik

Photo: Goran Razić (GAP 2011)

 

Kostelić: "Uz akrobacije teško do medalje"

Ivica Kostelić nakon odrađene veleslalomske utrke na SP-u u Garmischu nije imao 'kiseli' osmijeh na licu.

U svom se elokventnom stilu obratio medijima uz stazu.

"Nakon prvog laufa, kada si treći, očekuješ da utrku završiš barem među prvih deset natjecatelja. Nisam ostvario svoj cilj za danas, ali ne osjećam se kao gubitnik.

Taktički sam pogriješio, što je onda uzrokovalo niz lančanih reakcija. Za razliku od prve vožnje u drugoj su razmaci među vratima bili manji. Kada sam vidio postavu staze odmah sam znao da to ne može dobro završiti.

-.-Goran Razić-.-

Trebalo je voziti mirno, a ne izvoditi 'akrobacije' na stazi, kao što je to bio moj slučaj. Danas su profitirali natjecatelji lakše tjelesne mase, a pogledajte mene (smijeh)", prokomentirao je svoj nastup Ivica.

"Zadnjih dana ne bilježim dobre prolaze na slalomskim treninzima, što ne mora apsolutno ništa značiti",  dotaknuo se Ivica i slaloma u nedjelju.

"Nisam brz, i loš mi je timing u zavojima. Ali ako se prisjetim treninga uoči Božića, kada su me Natko i Dalibor ostavljali iza sebe, a potom nastavka sezone i pobjede u Münchenu, samo mogu biti optimističan.

Priželjkujem medalju, a zadovoljio bi me i plasman među prvih pet."


Riječanin Sebastian Brigović zabilježio je svoj prvi nastup na jednom velikom natjecanju.
 
"Moj prvi nastup na Svjetskom prvenstvu predstavlja prikupljanje iskustva kao zalog za sezone koje dolaze.

Želja mi je bila plasirati se među 60 natjecatelja, kako bih mogao odraditi još jednu vožnju.


-.-Goran Razić-.-


Najvažnije je da sam uspio u toj nakani iako sam malo pokvario dojam u drugom nastupu. Startao sam loše i cijelo sam vrijeme konstantno kasnio.

Nakon prijelomnice napravio sam veću pogrešku na četiri vrata kod prijelaza strmine na ravnicu te praktički izgubio svu brzinu. S obzirom na moj premijerni nastup, imat ću malo obiteljsko slavlje s roditeljima koji su ovdje",
rekao je za Skijanje.hr Sebastian.


 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 382198
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr