05.01.2012.      

Autor: Goran Vukelić

Foto: Goran Razić

 

Kostelić nakon 1. vožnje: "Hirscher napravio čudo"

Ivica Kostelić zadovoljan prvom vožnjom, bit će jedini hrvatski predstavnik u drugom dijelu sljemenskog slaloma.

Brzo je prostrujao Ivica Kostelić pokraj novinara poslije prve vožnje slaloma na Sljemenu. Logično, budući da ga očekuje teška borba u drugom dijelu, protiv suparnika, ali i staze. Treba se odmoriti i pripremiti.

"Staza je dobra, ali oni s većim brojevima će imati problema'', rekao je Kostelić koji ima treće najbolje vrijeme prve vožnje. ''Zadovoljan sam učinjenim iako sam se zakopao u donjem dijelu staze. Hirscher je tamo napravio čudo."

Natko Zrnčić-Dim je odustao od starta budući da još osjeća posljedice pada u Bormiju. Preostala tri hrvatska predstavnika nisu uspjela ostvariti vremena što bi im jamčila ulazak u drugu vožnju.

"Bilo je dosta teško, mislim da sam mogao i mrvicu bolje skijati. No, borba je, i borimo se dalje. Staza je bila dosta teška, napravile su se rupe i teško je bilo skijati. Mislim da su ovo bili jedni od težih uvjeta u kojima sam skijao. Organizatori su napravili najbolji posao što su mogli, no svejedno je mekano", komentirao je Dalibor Šamšal.

-.-Goran Razić-.-

Sebastian Brigović je također imao problema na svojoj premijeri u Svjetskom kupu: "Nije bilo dobro, dolje su se već napravile rupe. Malo mi je pri kraju nedostajalo i snage, zdravstveno nisam u top stanju. Štitnik mi je zapinjao u svakom zavoju, pa me je i to malo ometalo."

-.-Goran Razić-.-

Matej Vidović je imao solidnu vožnju do pred ulazak u cilj gdje je napravio veliku grešku: "Da, bila je to velika greška jer noge jednostavno nisu izdržale do kraja. Dao sam sve od sebe, staza je bila takva kakva je bila, no trebalo je probati. Ništa, ovo je prva godina i skupljanje iskustva za sljedeću."

-.-Goran Razić-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 141151
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr