NATJECANJA

»

SKIJANJE

31.12.2011.      

Autor: Vip SQT press/Skijanje.hr
Foto: Goran Razić
 

SQT: Pripreme na Sljemenu ka kraju, Francuskinje u Zagrebu

I dok se pripremni radovi na sljemenskom Crvenom spustu uspješno bliže svojem kraju, francuske skijašice već danas stižu u Zagreb te će ovdje dočekati i 2012. godinu.

Crveni spust je spreman, prošla noć na Sljemenu bila je hladna pa je injektirana voda u snijeg učinila svoje i staza je zaleđena. Danas i sutra postavljat će se zaštitne ograde i uređivati cilj te će se obavljati završne pripreme kako bi Sljeme već 2. siječnja, dan prije ženske utrke  dočekalo spremno najbolje svjetske slalomašice.

Neke od najboljih svjetskih skijašica već danas stižu u Zagreb, pa će tako članice francuske skijaške reprezentacije u hrvatskoj metropoli i dočekati Novu 2012. godinu. Najdužu noć u Zagrebu će tako provesti Nastasia Noens (naslovna fotografija), trenutna članica društva 10 najboljih slalomašica svijeta; Sandrine Aubert, sljemenska Snježna kraljica iz 2010., baš kao i Tessa Worley, jedna od najboljih veleslalomašica svijeta.

Osmo izdanje Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“ na Sljemenu se održava 3. i 5. siječnja 2012. Javna izvlačenja startnih brojeva bit će održana na Trgu bana Jelačića, uz zabavni program za građane. Startni brojevi za ženski slalom izvlačit će se 2. siječnja u 19:00 sati, a za muški slalom 4. siječnja također u 19:00 sati.

Obje ovogodišnje slalomske utrke ponovno će biti noćne. Start prve vožnje ženskog slaloma je 3. siječnja u 15:00 sati, a druge vožnje u 18:00 sati. Start prve vožnje muškog slaloma 5. siječnja je u 14:30, dok druga vožnja najboljih svjetskih slalomaša počinje u 17:30 sati.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 267980
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr