03.12.2007.      

Autor: Matija KraljPhoto: A. L. Svindal, Zoom AGence 

Kraj sezone za Aksela Lund Svindala

Branitelj naslova ukupnog pobjednika FIS Svjetskog kupa prema svemu sudeći oprašta se od nastupa na najvišoj razini u sezoni 2007/08.

Kao krucijalni problem, a koji je doveo do ovakvog, pomalo ipak iznenađujuće lošeg raspleta situacije, pojavila se prilično duboka rezna rana na području prepona, koja će zacijeljivati neko duže vrijeme. I Svindala, prema liječničkim prognozama, u sezoni 2007/08. u potpunosti odvojiti od skijaških staza.

"Ne postoji gotovo niti minimum ikakve šanse da se Aksel na skijaške staze vrati još u ovoj sezoni. Još će tjedan dana minimalno ostati u bolnici, a potom će se morati posvetiti oporavku. On trenutno može iznova stajati na nogama, no "hopsati" naokolo zasigurno još dugo neće moći", službena je izjava koja stiže iz krugova liječničkog tima norveške skijaške reprezentacije.

Neugodnu reznu ranu Svindalu je nanijela skija koja mu se zarila u meso, pri teškom padu na treningu spusta u Beaver Creeku.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 233339
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr