06.05.2013.      

Autor: Goran Razić 

Ligety i Warren Miller na padinama Grenlanda

Ted Ligety period nakon završetka sezone Svjetskog skijaškog kupa provodi užurbano, no ne na treninzima… barem ne onim svakodnevnim.

I dok Ivica Kostelić marljivo trenira i skuplja laufove po obližnjim ledenjacima te se priprema za skorašnju operaciju, neki uživaju. Marcel Hirscher je jedva dočekao hladne zimske dane zamijeniti toplim ljetnima te je netom nakon završetka sezone krenuo put Mauricijusa, gdje je s djevojkom uživao u tropskom raju. No nedugo potom već je nastavio s akcijom te se bacio na kajak, ali i motokros.  

Niti za trećeplasiranog u ukupnom poretku Svjetskog kupa, te za ukupno najboljeg veleslalomaša ove sezone također nema mira. Suradnja s poznatim tvorcem skijaških i snowboard filmova visoke produkcije Warrenom Millerom ovoga je puta Teda Ligetyja odvela put Grenlanda. No relativno loše vremenske prilike te problemi s logistikom umanjili su doživljaj na ovoj freeride ekspediciji. Detalje s Grenlanda možete pročitati na Ligetyjevom službenom webu (blogu). 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 258786
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr