Skijanje.hr

08.02.2008.      

Autor: Goran RazićPhoto: Demo team, HZUTS  

Objavljeni termini tečajeva za učitelje skijanja

Skijaško učilište Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS) objavilo je termine tečajeva za polaganje ispita za učitelje skijanja. Kao i proteklih godina odabrani su termini krajem sezone.

Prvi ovogodišnji tečaj održat će se od 21. do 30.03.2008. u talijanskom Dobbiacu. Tečaj traje 9 dana, a obuhvaća teoretski i praktični dio poduke. Smještaj je organiziran u hotelu Laurin u Dobbiacu, na bazi polupansiona. Trošak smještaja, ski karte, prijevoza i školarine iznosi 7.000 Kn i potrebno ga je u kompletnom iznosu uplatiti na račun Skijaškog učilišta HZUTS-a.

 

Drugi tečaj održat će se nekoliko tjedana iza, od 14. do 23.04.2008. na austrijskom Stubai glečeru. Smještaj je organiziran u hotelu Stubaierhof (4*), također na bazi polupansiona. Cijena smještaja, prijevoza, ski karte i školarine iznosi 7.500 Kn.

 

Prijave za oba tečaja već su započele, te se mole svi zainteresirani da požure s prijavama jer je broj mjesta ograničen. Krajnji rok prijave za tečaj u Sextenu je 03.03.2008. dok je rok za prijavu za Stubai 01.04. Prijave se rade isključivo preko službene web stranice Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja. Napominjemo kako je prije odlaska na tečaj potrebno položiti i prijemni ispit, koji će se ovisno o vremenskim uvjetima održati na Sljemenu, Platku ili Bjelolasici. U slučaju da vrijeme to ne dopusti prijemni ispit će se moći položiti na licu mjesta.

 

Detaljnije informacije i prijave moguće su ovdje

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 5366920
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr