16.12.2010.      

Photo: SQT, arhiva Skijanje.hr

 

Počela prodaja ulaznica za Snježnu kraljicu

Prodaja ulaznica za sedmo izdanje Vip Snow Queen Trophy 2011., koje se održava 4. i 6. siječnja 2011. na Sljemenu, počela je u odabranim Vip centrima te poslovnicama Generalturista i Eventima.

Ulaznice su podijeljene u tri zone, a cijene su od 40 do 150 kuna za Zonu A (Mihaljevac – Dom Željezničara - Mihaljevac), Zonu B (Mihaljevac – Žensko sedlo - Mihaljevac) i za Zonu C (Stubičke toplice – Pansion "Snježna kraljica" – Stubičke toplice).

Za djecu do sedam godina ulaz je besplatan, dok je cijena ulaznica za djecu od 7 do 15 godina 40 kuna za jedan dan, odnosno 60 kuna za oba dana. Cijena ulaznice za odrasle je 100 kuna za jedan dan, odnosno 150 za oba dana. Uz atraktivne utrke ženskog i muškog slaloma, u cijenu su uključeni prijevoz, koncerti domaćih izvođača na Krumpirištu, zabavne i nagradne igre sponzora, te besplatna hrana i piće. U dva dana natjecanja na Sljemenu se očekuje oko 30.000 gledatelja

-.--.-Kruna

Svi ljubitelji skijanja, ne samo iz Hrvatske, već i iz Slovenije, moći će na Vip Snow Queen Trophy stići i vlakovima i to uz popust od čak 40 posto. Dogovoreno je to s HŽ Putničkim prijevozom, koji će tako podržati središnji događaj zimskog sporta u Hrvatskoj.

HŽ Putnički prijevoz odobrio je svim putnicima posjetiteljima Vip Snow Queen Trophy 2011. popust u visini 40 posto od redovite prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih vrsta redovnih vlakova. Popust se može koristiti na svim relacijama s područja Hrvatske do kolodvora Stubičke Toplice i Zagreb Glavni kolodvor.

Da bi se povlastica ostvarila, potrebno je prilikom kupovine povratne prijevozne karte izjaviti da se putuje na Vip Snow Queen Trophy, te kondukteru u vlaku u povratku pokazati ulaznicu za Vip Snow Queen Trophy. Povlastica se odnosi na udaljenosti veće od 25 kilometara. Popustom se uz iste uvjete mogu koristiti i državljani Slovenije.

 -.-Skijanje.hr-.-

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 243173
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr