Skijanje.hr

19.01.2009.      

Autor: Goran Vukelić 

Prijemni ispit za učitelje skijanja na Sljemenu

31. siječnja održat će se prijemni ispit za učitelje skijanja. Objavljeni termini tečajeva za učitelje skijanja u ožujku.

Svi koji planiraju krenuti sa školovanjem za učitelje skijanja moći će polagati prijemni ispit 31. siječnja 2009. na Sljemenu. Kandidati su pozvani da se pojave navedenog datuma u 10 sati na Vidikovcu gdje će se primati prijave za ispit. Kontakt osoba je Boris Petljak, a cijena prijemnog ispita od 150 kn plaća se na licu mjesta.

Na stranicama Hrvatskog zbora učitelja i trenera skijanja (HZUTS) objavljeni su termini tečajeva za učitelje skijanja koji će se održati u talijanskom Dobbiacu 05.-14. ožujka i 20.-29. ožujka 2009. (klikom na navedene datume dostupni su cjelokupni raspisi za tečajeve).

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3198335
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr