25.09.2006.      

Autor: Tomislav Muhvić 

Skijališta u Gorskom kotaru u sezoni 06/07.

Proteklih smo dana razgovarali s voditeljima skijališta Gorskog kotara kako bismo saznali planove za skijašku sezonu 06/07. Što očekuju i što su u odnosu na proteklu sezonu poboljšali?

Nažalost velikih poboljšanja i promjena nema. Glavni razlog je, naravno, nedostatak novca. Usprkos tome, svi s optimizmom gledaju u budućnost. Planova o razvoju ne nedostaje, a radit će se i ove godine koliko to vremenske prilike budu dopuštale.

Na svim skijalištima tijekom proljeća i ljeta uređivane su travnate površine staza i napravljeni su remonti na vučnicama. Na Petehovcu ponad Delnica, staza je dulja za cca 100 m, gdje je na jednom dijelu prokrčena šuma pa je tako dobiven još jedan, malo strmiji i uži, prolaz prema vučnici, što će zasigurno razveseliti one kojima je staza prelagana.

Cijene karata najvjerojatnije se neće značajnije mijenjati, znači biti će u okvirima prošlogodišnjih. Budući da skijališta još uvijek nisu izašla u javnost s cijenama karata, objavit ćemo ih čim to učine.

Na kraju se možemo nadati dobroj zimi, s obiljem snijega, kako bi i goranska skijališta zabilježila solidnu sezonu te dobru posjetu. Skijanje bez velikih izdataka, u dobro nam znanoj ugodnoj i domaćoj atmosferi, bliži se i ove zime.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 192162
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr