09.06.2008.      

Autor: Tomislav SeljanPhoto: CarradanSkis.com  

Skije za 19.000 USD!

Na ovim je stranicama već bilo riječi o ekskluzivnim i skupim modelima skija. Ipak, skije od 19.000 USD apsolutni su rekorder u ovoj kategoriji. A nisu zlatne, niti su ukrašene dragim kamenjem.

Carradan MambaPrimjena najinovativnijih tehnologija, materijali dosad neviđeni u skijaškoj industriji i odmak od metoda masovne proizvodnje aduti su kojima CarradanSkis opravdava astronomske cijene svojih modela. Mali proizvođač skija iz američke Montane za sebe voli reći kako je unikatni skijaški brand za unikatne skijaše.

Svaki njihov model jednako se dobro snalazi u svim uvjetima, od powdera do uređenih skijaških staza, a skijašu omogućuje agresivno skijanje bez upale mišića na kraju dana. Slično pojedine svoje modele karakteriziraju i ostali, "masovni", proizvođasči skija. No, dok se oni u posljednje vrijeme trude oko što bolje integracije skije i veza u jednu cjelinu, iz Carradana poručuju kako njihove skije u svim uvjetima funkcioniraju kao produžetak skijaševa tijela.

Za cijenu iz naslova vaša može biti perjanica Carradana, twin-tip model Mamba. Skija je to allround gabarita (116-72-106), čiju jezgru čine laminati od mikrovlakana jasena, bambusa i okume, dosad neviđeni materijali, koje susrećemo i kod najjačih modela ostalih renomiranih proizvođača skija.

U Carradanu su mislili i na one koji ne mogu izdvojiti toliko novca za par skija. Model Copperhead kvalitetom ne zaostaje puno za Mambom, a cijena mu je "samo" 12.000 USD.

I to još nije sve. Ako svoje skije naručite dovoljno brzo, dostavit će vam ih osobno Martin Bell - najuspješniji britanski alpski skijaš, sada tehnički direktor za razvoj u Carradanu. Nakon toga s njime ćete provesti cijeli dan na snijegu, on će vas upoznati s mogućnostima vaših novih skija, a to će vas zadovoljstvo stajati dodatnih 3.000 USD.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 274461
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr