Skijanje.hr

03.04.2006.      

Autor: Elinka Barišić 

Testiranje Atomic race programa

Protekli je tjedan u Austriji održano testiranje natjecateljskog programa za predstojeću sezonu

U srijedu 29.03.2006. u organizaciji NO.2 Planet sporta i Atomica, na skijalilištu Zauchensee u Austriji, održano je testiranje race programa za sezonu 06/07 za hrvatske klubove koji se takmiče u Gorenje kupu.

Na licu mjesta svi naši mladi netjecatelji mogli su isprobati veleslalomske i slalomske race skije, kao i race pancerice, koje su pripremali serviseri iz Atomica.

Testiranje je vršeno na dvije staze i dobiveni su pojedinačni rezultati s kojima su na kraju svi bili izuzetno zadovoljni.

U sklopu testiranja održana je i interna utrka Atomica i NO.2 Planet sporta, a pobjeda je otišla u Opatiju, direktoru hrvatskog NO.2. Planet sporta. Čestitamo!

Rezultati:
1. David Dobrila 34:17
2. Jura Benčić 34:35
Nenad Daskijević - nije nastupio zbog ozljede križnog ligamenta.

Cijelo događanje je proteklo u izvrsnoj atmosferi i svi se nadaju istom slijedeće godine.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3170093
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr