Skijanje.hr

04.06.2010.      

 

Vedran Pavlek u vodećem upravnom tijelu FIS-a

Na 47. kongresu Svjetske skijaške federacije (FIS), koji se održava u turskoj Antalyji, za člana najvišeg upravnog tijela FIS-a, Vijeća FIS-a (FIS Council), među 16 uglednika izabran je i Vedran Pavlek.

Ovo imenovanje veliko je priznanje ne samo Pavleku i hrvatskom skijanju, Hrvatskom skijaškom savezu nego i hrvatskoj državi koja je na ovaj način, izborom Vedrana Pavleka u upravno Vijeće Svjetske skijaške federacije, dobila važno mjesto u samom vrhu svjetske sportske diplomacije, i to u  jednoj od najvećih sportskih federacija svijeta.

S obzirom na mali broj Hrvata na tako visokim funkcijama u sportskim udruženjima svijeta, ovo je uistinu veliko priznanje Vedranu Pavleku i Hrvatskoj.

 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3169303
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr