30.04.2013.      

Autor: Skijanje.hr
Foto: Ski klub Ogulin 

 

Vrijedni Ogulinci nastavili s uređenjem skijališta "Vučići"

Sukladno ranijim najavama marljivi članovi Skijaškog kluba Ogulin ove su nedjelje zasukali rukave i krenuli s ljetnim uređenjem svog malog skijališta nadomak grada.

Skijaška staza Kuti uspješno je produžena za 100 metara te je dodatno očišćena od kamenja i granja, a paralelno s time krenuli su i pregovori s drugim vlasnikom zemljišta koji bi trebao ustupiti još dodatnih 200 metara terena čime bi u konačnici staza dosegla duljinu od čak 550 metara, uz već respektabilnih 200 metara visinske razlike.  

Osim produženja staze proteklog vikenda se radilo i na proširenju prilaznog puta koji je sada dovoljno širok za pristup ratraka. No prije ulaska ratraka na stazu će ući radni strojevi koji će imati zadaću do kraja poravnati i iznivelirati skijašku stazu uoči nove sezone. 

Prema informacijama iz Ogulina novi dio staze sada je potrebno dodatno očistiti i pripremiti te postaviti dodatne stupove rasvjete. 

Napomenimo još jednom kako radovi na uređenju i održavanju skijališta Vučići i nadalje ovise isključivo o dobroj volji članova Kluba te o dobrovoljnim robno-novčano-uslužnim prilozima entuzijasta.  

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 4476637
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr