30.01.2014.      

Autor: Skijanje.hr

 

Skijanje u Ogulinu i dalje besplatno. U subotu i utrka za građanstvo

Vrijedni skijaši iz Skijaškog kluba Ogulin i dalje razvijaju svoje skijalište te je nova sezona osvanula s mnogim novitetima.

Na skijalištu Vučići, koje je pred koju sezonu osvanulo ponajprije iz čistog entuzijazma i prkosa brojnih skijaša i bordera iz Skijaškog kluba Ogulin, ove sezone se ponovo događaju lijepe stvari. Ski klub Ogulin uspio je odraditi zemljane radove te je staza dodatno produžena i proširena, a nabavljen je i mali ratrak koji je odmah dobio i prikladno ime - ‘Brum’. 

» Skijalište Vučići - skijaška oaza u Ogulinu 

S novim snijegom, ali prije svega zahvaljujući ‘Brumu’, skijaška sezona u Ogulinu je otvorena 25.01., a trenutno ima oko 40 cm snijega. Vučnica je u radu svaki dan od 17 do 22 sata, a za skijanje i sanjkanje je staza otvorena i preko dana. 

Kako bi maksimalno iskoristili trenutne vremenske prilike iz Ski kluba Ogulin pozivaju na Otvoreno prvenstvo Ogulina i Karlovačke županije u veleslalomu. Natjecanje je na rasporedu u subotu 01.02. u 19 sati. Kotizacija iznosi 30 kn, a prijave se primaju na startu utrke. Svakako dođite u Ogulin i provedite nekoliko sati na stazi Kuti.  

-.-Ski klub Ogulin-.-

-.-Ski klub Ogulin-.- 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2023.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 9316369
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr