08.03.2007.      

Autor: Goran Vukelić 

Jadranski slalom seli zbog pomanjkanja snijega

Kao potencijalne zamjenske lokacije spominju se Sappada, Innekrems i Jahorina.

Neuobičajeno topla zima vrlo će vjerojatno uzrokovati i preseljenje ovogodišnjeg Jadranskog slaloma sa Platka na neku novu lokaciju. Naime, snijega nema ni za lijek, a kamoli za održavanje FIS utrke koja se, nakon 18-godišnje stanke, prošle sezone vratila na Platak.

Milan Tumara, predsjednik Organizacijskog odbora, najavljuje mogućnost da se utrka ipak održi, ali na nekom od inozemnih skijališta koja bi trebala imati zadovoljavajuće snježne uvjete. U obzir zasad dolaze austrijski Innerkrems, talijanska Sappada i bosansko-hercegovačka Jahorina. Odluka bi trebala pasti u ponedjeljak u dogovoru sa vodstvom Hrvatskog skijaškog saveza.

Ukoliko se utrka i održi u inozemstvu, nastavit će se kontinuitet natjecanja, no bit će teško ponoviti atmosferu s prošlogodišnjeg izdanja Slaloma.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 549491
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr