NATJECANJA

»

SKIJANJE

19.03.2014.      

Autor: Matija Kralj

Foto: CroSki

 

 

OP Hrvatske SL: Državni naslovi Sofiji Novoselić i Ivici Kosteliću

Sofija Novoselić, ujedno i s najboljim slalomskim FIS bodovima karijere te Ivica Kostelić pobjedama na današnjim slalomima do naslova slalomskih prvaka Hrvatske.

Pobjedu na slalomu skijašica Sofija Novoselić upisala je u vremenu 2:01.76, a taj rezultat pretvoren u FIS bodove vrijedi 15.47 FIS bodova, čime Sofija nakon nešto manje od dvije i pol godine stanke popravlja najbolje osobne FIS bodove u slalomu. Sjajan nastup na utrci te također novi najbolji osobni slalomski FIS bodovi i za Ivu Mišak, koja je na utrci podijelila drugo mjesto s Nevenom Ignjatović (SRB) uz svega 0.24 sek. zaostatka u odnosu na vrijeme Sofije Novoselić (Ivinih 16.69 FIS bodova, poveći pomak s do sada najboljih 26.41 FIS bodova).

Treće mjesto slalomskog Prvenstva Hrvatske, uz 10. mjesto utrke i 2.01 sek. zaostatka za Sofijom, za Sašu Tršinski (25.70 i za njene nove osobno najbolje slalomske FIS bodove do sada). Andrea Komšić, Leona Popović i Edita Pršendić bez završetka druge slalomske vožnje.

Sofija ujedno najbolja seniorski, Iva U-21, Saša U-18 kategorije. 

U muškoj konkurenciji Ivica Kostelić do pobjede je stigao u vremenu 1:52.76. 30 stotinki sekunde bila je Ivičina prednost u odnosu na Davida Rydinga (GBR) na drugom mjestu.

Drugi u poretku državnog prvenstva u slalomu s četvrtim mjestom utrke i 17.07 FIS bodova Natko Zrnčić-Dim (+1.65 sek. zaostatka za Ivicom), državno treći, a na utrci peti Matej Vidović uz 1.82 sek. zaostatka za pobjedničkim vremenom (18.01 FIS bodova).

-.-croski-.-

U daljnjem državnom poretku četvrto mjesto za Filipa Zubčića, peti Elias Kolega, šesti Luka Krsmanović, sedmi Luka Gobec. Istok Rodeš diskvalificiran u prvoj vožnji, Dalibor Šamšal, Marko Abramović i Dominik Sučec bez završetka prve slalomske vožnje.

Ivica najbolji seniorski, Matej U-21, Elias U-18 kategorije. 

Sutra su u sklopu Otvorenog prvenstva Hrvatske u Innerkremsu u planu po jedan spust skijašica i skijaša, ujedno i kao sastavni dio superkombinacije, ali i po jedan spust skijašica i skijaša u sklopu Otvorenog prvenstva Slovenije. Na utrkama spusta kod skijaša austrijski mediji najavljuju i sasvim izvjestan nastup aktualnog trostrukog pobjednika Svjetskog kupa Marcela Hirschera.

Cjeloviti rezultati utrka

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Objavljeno: 19. ožujka 2014.   21:58h

    Član od:
    12.10.2006.

    Mjesto:
    Hrvatska, Ozalj


    Nažalost ništa....
    Bilo bi čudno (nažalost) da je završio....

    Žao mi je Dalibora, ali čini mi se (uspješan poput Don Kihota) da treba potražiti drugi posao jer iza svakog rada trebaju stajati r e z u l t a t i

    Vjerujem da je uložio veliki trud, ali....

  • Objavljeno: 19. ožujka 2014.   21:47h

    Član od:
    21.02.2012.

    Mjesto:
    Hrvatska, Velika Gorica

    Što je tu čudno?
  • Objavljeno: 19. ožujka 2014.   21:20h

    Član od:
    23.12.2004.

    Mjesto:
    Hrvatska, Zagreb

    Čestitke Ivici.....ali ne mogu ne komentirati da je Šamšal ponovno izletio.....

Prikazano 3 od 3 komentara

Sve komentare pogledajte na forumu

  • Vijesti

  • Info

  • Interview

  • Povijest

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 121933
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr