11.09.2009.      

Autor: Matija KraljPhoto: Bode Miller, arhiva Skijanje.hr  

Bode skija dalje, i to u reprezentaciji!?

Najnovije neslužbene informacije iz Heada govore o nastavku skijaške karijere Bode Millera, i to navodno iznova u sklopu američkog alpskog ski tima!

Bode Miller iznova uspijeva, čini se, šokirati skijašku javnost.

Nakon što već nekoliko mjeseci od njega nije bilo "ni traga ni glasa", i nakon što se njegov privatni "Team America" sasvim bezbolno gotovo u potpunosti rasformirao, cjelokupna skijaška javnost samo je zapravo još očekivala potvrdu o kraju jedne koliko vrlo uspješne, toliko i u mnogim pitanjima kontroverzne skijaške karijere.

No, ovih dana stiže čini se novi obrat! Iz Heada, Millerovog dobavljača skija, neslužbeno naime stiže nova informacija: Bode Miller javio im je kako početkom listopada stiže u Europu na skijaške treninge. Te kako, ukoliko sve bude u redu, računa sa startom možda već i na veleslalomskom otvorenju nove sezone FIS Svjetskog kupa. I to, navodno, iznova kao dio američke skijaške reprezentacije. O čemu bi definitivni dogovor s tamošnjim vodstvom iz kuta Bode Millera mogao biti postignut u slijedećih nekoliko dana.

U Headu mu sada moraju osigurati, u slučaju da Miller stvarno nastavlja natjecateljsku karijeru, i novog servisera skija. Budući da je njegov dosadašnji serviser, Heinz Haemmerle, već dodijeljen Headovoj novoj zvijezdi Lindsey Vonn.

"Trenutno još razmišljam o svim svojim opcijama za nadolazeću sezonu. No pripomoć u napredovanju jedne nove generacije američkih skijaša, rad i druženje s dečkima iz američkog alpskog ski tima, nešto je za što sam definitivno zainteresiran...", i u svojoj najnovijoj poruci javnosti zapisao je Bode Miller 9. rujna.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 1219707
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr