13.10.2009.      

Autor: Goran VukelićPhoto: Lara Gut  

Lara Gut ipak "pod nož"

Operiran ozlijeđeni kuk mlade švicarske skijašice.

Suprotno prvotnim prognozama, Lara Gut je ipak prošlog petka završila "pod nožem". Operativnim joj je zahvatom sanirana ozljeda kuka zadobivena na treningu veleslaloma krajem rujna u Saas Feeu. Magnetska rezonanca obavljena prošlog četvrtka pokazala je ozljedu čašice kuka što je operacijom "popravio" prof. K. Siebenrock iz bolnice Inselspital u Bernu.

Mlada je švicarska skijašica trenutačno na kućnoj njezi, a s laganom rehabilitacijom bi trebala početi kroz koji dan. Prvih će mjesec dana provesti na štakama, a čitav bi oporavak mogao potrajati do tri mjeseca.

"S punim sam se povjerenjem predala u ruke liječnika u Inselspitalu. Još uvijek osjećam bolove u operiranom kuku, no vjerujem da će sve biti dobro. Trenutačno se nalazim kući, a ubrzo bih trebala početi i s laganim vježbama. Za početak je bitno ne nagliti i polako krenuti s opravkom", izjavila je Gut za svoju internetsku stranicu.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 404378
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr