04.01.2015.      

Autor: Goran Razić 

Pobjednik humanitarne utrke legendi Kristian Ghedina

Na Sljemenu je ponovo održana utrka legendi na kojoj su ovoga puta nastupile i “zvijezde” iz domaćeg showbiz i medijskog svijeta. Najbrži među humanitarcima bio je legendarni Talijan Kristian Ghedina.

Humanitarna utrka DM Zagreb Ski Legends i ove je godine imala cilj pomoći Specijalnoj bolnici za kronične bolesti dječje dobi u Gornjoj Bistri. Na utrci su nastupili Ana Jelušić, Nika Fleiss i Janica Kostelić, a po prvi puta su nastupili i Michaela Dorfmeister, Jure Franko, Marco Buchel, Paul Accola, te Kalle Palander. Osim navedenih na Sljemenu su se natjecala i zagrebačkoj publici neka već dobro poznata imena, kao što su Alberto Tomba, Marco Girardelli, Bojan Križaj, Atle Skaardal, Hans Enn, Peter Müller, Thomas Sykora, Kristian Ghedina, Jure Košir, Matjaž Vrhovnik i Urška Hrovat. Bile su tu i domaće zvijezde i zvjezdice poput Nikše Bratoša, Marka Tolje, Barbare Štrbac i dr.

U odličnoj atmosferi i pred više stotina gledatelja na Sljemenu je priređen pravi mali spektakl, u kojem je bilo svega, od padova, skijanja na jednoj skiji, skijanja sa čašama (Janica i Ana, nap.a.) pa sve do toplih zagrljaja, nošenja na rukama kroz cilj (Marco Girardelli i Barbara Štrbac), a bilo je tu i prave pravcate jurnjave u izvedbi trenutno aktivnog trenera u Hrvatskoj skijaškoj reprezentaciji, Kristiana Ghedine i direktora ženskog dijela Svjetskog skijaškog kupa, Atle Skaardala.

U konačnici je aktualna pobjednica, Nika Fleiss, revijalnu titulu “najbržeg” predala Kristianu Ghedini, ali ono što je najbitnije, velikani su i ovoga puta pomogli malenima, i to onima kojima je pomoć najviše potrebna. Dašak atmosfere pogledajte u priloženoj foto galeriji. 

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 263345
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr