09.05.2008.      

Autor: Matija KraljPhoto: A. Paerson, Head  

Anja Paerson i službeno na Headu!

Kao što su glasine i najavljivale, Anja Paerson i službeno je prešla na komplet opreme Heada, potvrđeno je danas iz redova ovog proizvođača skija.

Za sjajnu 27-godišnju Šveđanku ovo je prva ozbiljna promjena proizvođača skija u karijeri, a svojih 38 pobjeda na utrkama Svjetskog kupa, pet olimpijskih medalja i naslova svjetske prvakinje Anja Paerson u dosadašnjoj je karijeri ostvarila na skijama marke Salomon.

Ugovor je za sada potpisan na dvije godine. A želje Anje Paerson prilično su jasne: "Na novim skijama u napad na novi naslov ukupne pobjednice FIS Svjetskog kupa!".

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 167757
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr