24.09.2009.      

Autor: Matija KraljPhoto: Bode Miller, arhiva Skijanje.hr  

Bode nastavlja karijeru u američkom timu

Zajednička konferencija za medije nije donijela nikakva iznenađenja - Bode Miller nastavlja skijašku karijeru, i to zaista iznova kao sastavni dio američkog ski tima.

Dvostruki ukupni pobjednik FIS Svjetskog kupa, Bode Miller, imenovan je novim članom američkog alpskog ski tima. I nastupat će u nadolazećoj olimpijskoj sezoni u FIS Svjetskom kupu. Zajednička je to poruka javnosti danas i službeno upućena s konferencije za medije u los angeleskom "Staples Centeru".

Sasha Rearick, glavni trener američkih alpinaca:
"Bode je posvećen timu. A tim se veseli što će Bode Milleru moći pomoći da iznova dosegne svoje velike osobne rezultate.

Kao vrstan natjecatelj, Bode Miller predstavljat će novi veliki izazov svakom od članova našeg tima da pomakne svoje osobne granice i napravi novi iskorak prema još boljim rezultatima. Veselim se Bodeu kao budućem pozitivnom članu, pa i svojevrsnom vođi našeg alpskog ski tima.

U posljednje dvije godine naš se tim razvio u nitima usko povezanu skupinu ljudi koja funkcionira poput obitelji. I mi si svi međusobno pomažemo da postanemo još boljima. Imati u timu istinske veterane sporta poput Teda (Ligetyja, nap.a.), Stevena (Nymana, nap.a.) i Bodea, iskusne skijaše koji zajedno treniraju i nastupaju - to je nešto što će jako pomoći svima nama u timu. To je skupina sjajnih vođa, s kojom je Bode uspješno trenirao i nastupao kroz čitav niz godina u svojoj karijeri."

Bode Miller:
"Vrlo sam uzbuđen što se ponovno vraćam nazad zajedničkom radu s momcima i cijelim timom. Zajedno smo već jednom bili vrlo uspješni. A sada se iznova jako veselim što ću i osobno profitirati od novog programa rada kojega smo svi zajedno odlično sastavili."

Bode Miller u američki alpski ski tim imenovan je na temelju razultata ostvarenih prošle sezone. A kao i svi ostali natjecatelji, morat će se nametnuti interno rezultatima ne bi li zaradio nominaciju za nastup na Zimskim olimpijskim igrama u Vancouveru.

Američki ski tim s radom s Bode Millerom počinje odmah. A sam Bode Miller još nije točno precizirao datum povratka natjecanjima FIS Svjetskog kupa. Nastup Bode Millera ipak se ne očekuje na samom otvaranju sezone Svjetskog kupa u Soeldenu. Ali mogao bi biti spreman za utrke u Beaver Creeku, od 2. do 6. prosinca.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 242322
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr