15.09.2011.      

Autor: Goran Vukelić 

Didier Cuche opet pomaže mladima

Golf turnirom prikupljeno 50.000 franaka za mlade švicarske skijaše.

I švicarskom sportu dobro dođu donacije, pogotovo kada se radi o mladim nadama. Zna to Didier Cuche, pa je zato prošlog vikenda organizirao "Didier Cuche Golf Charity", golf turnir kojem je cilj bi prikupiti novac za regionalni trening centar mladih švicarskih skijaša.

Na golf terenima Les Boisa našli su se uz Cuchea i Didier Defago, Pirmin Zurbriggen, Roland Colombin..., a skijašima je prodajom lutrije uspjelo skupiti 50.000 švicarskih franaka. Direktor trening centra Jérôme Ducommun je bio zadovoljan iznosom koji im garantira nastavak rada s mladim nadama.

Inače, ovo nije prvi put da se Cuche odaziva humanitarnim akcijama. U protekle je dvije godine s oko 100.000 CHF već pomagao napuštenoj djeci, švicarskim mladim skijašima, žrtvama potresa u Japanu i na Haitiju... Sve ovo govori da je Didier Cuche ne samo velik skijaš.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 111819
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr