19.04.2011.      

Autor: Goran Vukelić 

Didier Cuche širokog srca

Švicarac donirao 60.000 švicarskih franaka.

Didier Cuche je još jednom potvrdio da je osoba širokog srca. Švicarac je donirao 60.000 franaka prikupljenih prodajom njegovih kaciga.

Cuche ima običaj za svaku stanicu Svjetskog kupa koristiti posebno oslikanu kacigu koju potom stavlja na aukciju. Prodajom ovosezonskih kaciga prikupio je spomenuti iznos od kojeg je polovicu proslijedio u zakladu "Porte Bonheur" koja skrbi o napuštenoj djeci. Iznos od 20.000 CHF je donirao švicarskoj C skijaškoj reprezentaciji, a 10.000 CHF mladima svog rodnog kantona.

Švicarac se već dokazao kao veliki humanitarac kada je na finalu Svjetskog kupa u Lenzerheideu donirao svoju zaradu na utrkama kao pomoć potresom pogođenom Japanu, a prošle je godine donirao i 30.000 CHF razrušenom Haitiju.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 156511
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr