26.11.2017.      

Autor: Antonio Gizdulić 

Felix Neureuther je završio sezonu

Ozljedama najboljih svjetskih skijaša nema kraja. Zadnja ozljeda u crnom nizu je ona njemačkog reprezentativca Felixa Neureuthera, zbog koje je prisiljen završiti sezonu.

Izgleda kao da se neka crna karma nadvila nad skijašku karavanu. Prošla skijaška sezona, predsezona te aktualna sezona donijele su preveliki broj crnih vijesti. Nažalost, niz ozljeda nije došao svome kraju. Najnovije vijesti govore kako seriju ozljeda i loših vijesti nastavlja njemački skijaški as, Felix Neureuther.

Popularnog “Srećka” napustila je sreća. Tijekom treninga na padinama Colorada, doživio je pad, a posljedica tog pada jest ozljeda križnog ligamenta. O samoj težini ozljede dovoljno govori činjenica kako je za Felixa olimpijska sezona završena. Velika šteta, prvi i posljednji rezultat ove sezone ostaje u vidu prvog mjesta iz slalomske utrke Levija. Iskreno bi željeli da poput nekih skijaša i skijašica, povratak na bijele padine ostvari puno prije no što to sada govore prognoze. Mister “no snow, no show” definitivno će nedostajati u natjecanjima Svjetskog skijaškog kupa. Utješno, novopečeni otac imat će više vremena na raspolaganju za svoju obitelj, a to svakako nije mala stvar.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2024.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Sport-IT   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 301573
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr