Skijanje.hr

08.11.2011.      

Autor: Matija Kralj 

FIS: Promjene geometrija skija službene

Vijeće FIS-a prihvatilo je jučer u večernjim satima, na redovnom jesenskom sastanku u Schladmingu, predložene promjene geometrija natjecateljskih skija od sezone 2012/13.

Konačne promjene prihvaćene su u obliku kako je dogovoreno kompromisom s predstavnicima skijaške industrije u kolovozu. Dok su po pitanju širine prednjeg dijela skije, stajne visine skija za spust i super-G i minimalne dužine spust skija za žene stručnim tijelima FIS-a dani novi naputci o dodatnoj analizi.

Vijeće FIS-a, kao najviše upravno tijelo Svjetske skijaške federacije, prihvatilo je i prijedlog o uvođenju predstavnika skijaš(ic)a kao zastupnika većinskog mišljenja natjecatelja, a koji/-a će na utrkama biti u direktnoj komunikaciji sa žirijem utrke po pitanju odluka vezanih uz stanje staze i (ne)ispunjenju uvjeta za redovno održavanje neke skijaške utrke.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3131401
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr