Skijanje.hr

26.02.2011.      

Autor: Vida Senci 

Kranjska Gora dobila zeleno svjetlo

U četvrtak je Kranjsku Goru posjetio član Međunarodnog skijaškog saveza, Raimund Berger, i provjerio stanje skijališta uoči održavanja 50. Pokala Vitranc.

Berger je zaključio da na "Podkorenu" ima dovoljno snijega, i da je staza u odličnom stanju te je o tome obavijestio i direktora Svjetskog kupa za skijaše, Günthera Hujaru, koji je potom dao 'zeleno svjetlo' za održavanje Pokala Vitranc.

Pripreme za natjecanje su u završnoj fazi, danas će biti postavljene i zaštitne ograde, dok bi staza prema planu tebala biti kompletno gotova do srijede, 2. ožujka.

Svakako sjajna vijest za hrvatske ljubitelje skijanja, koji sada mogu masovno 'pohrliti' ka susjednoj Sloveniji. I Idućeg vikenda bučno podzraviti sve vjerojatnijeg novog ukupnog pobjednika FIS Svjetskog kupa, Ivicu Kostelića.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3132523
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr