Skijanje.hr

19.03.2009.      

Autor: Goran VukelićPhoto: N. Richardson i L. Neeson  

Glumica preminula nakon ozljede na skijalištu

Britanska glumica Natasha Richardson preminula od ozljeda zadobivenih padom na skijalištu.

Poznata britanska glumica Natasha Richardson (45) preminula je jučer od ozljeda zadobivenih padom na kanadskom skijalištu Mont Tremblant. Nesreća se dogodila u ponedjeljak, a isprva nitko nije sumnjao u težinu ozljeda koje su, na kraju, dovele do tragičnog ishoda.

Richardson je skijala sa ski učiteljem i dvojicom sinova na kanadskom skijalištu te je pala na stazi za početnike udarivši glavom o tlo. Nije nosila kacigu, no neposredno nakon pada nije se tužila na bolove niti su bile vidljive ikakve vanjske ozljede. Čak je i odbila prijedlog ski učitelja da zatraži prvu pomoć na stazi. Sat vremena kasnije u hotelskoj se sobi požalila na bolove u glavi te je odvedena u lokalnu bolnicu. Ustanovljen joj je izljev krvi u mozak te je glumica prebačena najprije u bolnicu u Montreal te potom i u New York. Nažalost, spasa nije bilo te je jučer isključena s aparata koji su je održavali na životu nakon što je ustanovljen prestanak moždanih funkcija.

Natasha Richardson je bila filmska i kazališna glumica, a 1998. je osvojila nagradu Tony za ulogu u predstavi "Cabaret" na Broadwayju. Kćerka je glumice Vanesse Redgrave te supruga poznatog holivudskog glumca Liama Neesona.

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2019.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 181651
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr