Skijanje.hr

09.10.2009.      

Autor: Matija KraljPhoto: Hintertux, arhiva Skijanje.hr 

Hrvatske pripreme dobivaju na intenzitetu

Hrvatski skijaški reprezentativci sve više podižu intenzitet rada kako se približava početak nove, olimpijske skijaške sezone.

Ekipa Ivice Kostelića te Dalibora Šamšala i Danka Marinelija započela je tako pripreme na austrijskom Hintertux ledenjaku.

Vrijeme za pripreme trenutno nije najidealnije, ali u toku vikenda očekuje se poboljšanje vremenskih uvjeta - dolazak hladnije fronte - pa se shodno tome očekuje i da će se svi predviđeni treninzi do prve utrke FIS Svjetskog kupa u Soeldenu ipak uspjeti i odraditi.

Nika Fleiss jučer se vratila sa snježnih priprema na austrijskom Moelltal ledenjaku. Po povratku s Moelltala, Nika će se sada nekoliko dana – konkretno do 13. listopada - zadržati u Zagrebu. Nakon čega se ponovo vraća na ledenjak.

Dok je Ana Jelušić trenutno istovremeno još uvijek na Passo Stelviu, njenom stalnom odredištu za pripreme.

I naposlijetku, i hrvatski trojac "brzinaca" Natko Zrnčić-Dim, Tin Široki i Ivan Ratkić trenutno se nalazi na snježnim treninzima na Moelltal ledenjaku.

Baš kao i svi ostali naši reprezentativci, s obzirom na vremenske uvjete koji se mijenjaju, i Natko, Tin i Ivan bit će prisiljeni tome se prilagođavati. I planove treninga raditi sukladno vremenskoj/snježnoj situaciji na pojedinim ledenjacima. A sve kako bi što bolje ispunili plan priprema za sezonu koja samo što nije počela.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2020.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 3972074
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr