Skijanje.hr

27.10.2008.      

Autor: Tomislav Matošin 

HZUTS objavio termine seminara

Hrvatski zbor učitelja i trenera skijanja sredinom prosinca tradicionalno organizira seminare za svoje članove i goste.

hzuts logo maliU terminu od 11. do 14. prosinca HZUTS će organizirat Državni seminar na kojem će polaznici moći potvrditi licencu za voditelja skijanja te IVSI i ISIA učitelja skijanja. Zainteresirani polaznici moći će polagati prijemni ispit za pristupanje tečaju za pripravnika demonstratora. Stručna tema seminara biti će slobodno skijanje (free ski).

ISIA seminar i Kamp odnosno seminar za pripremu skijaša za polaganje prijemnih i popravnih ispita, te usavršavanje skijaških vještina biti će organiziran od 14. do 19. prosinca. Polaznici ovog seminara moći će polagati ispite za dobivanje ISIA licence učitelja skijanja.

Seminari se održavaju u Sextenu (Italija) a polaznici će biti smješteni u hotelima s 3 i 4 zvjezdice te apartmanima. Prijevoz autobusom predviđen je za odlazak na Državni seminar samo u slučaju dovoljnog broja zainteresiranih.

Na oba seminara moći će se polagati prijemni ispit za pristupanje tečaju za učitelja skijanja kao i popravni ispiti s učiteljskih tečajeva i ISIA seminara.

Cijene seminara kao i ostale informacije te on-line prijavnicu možete naći na web stranicama HZUTS-a.

 

 

 

 

KOMENTARI

Trenutno niste prijavljeni. Molimo prijavite se!

login:

lozinka:

Samo registrirani korisnici mogu dodati komentar. Prijavite se ili registrirajte.

  • Vijesti

  • Info

© Skijanje.hr 2003-2021.  ISSN 1845-5891  e-mail: info@skijanje.hr   Izdavač: Skijaški klub Hupser   Izrada internet stranice: Info izlog d.o.o.   Broj posjeta: 6088025
Tekstovi i Skijanje.hr watermarkom označene fotografije autorsko su pravo i vlasništvo Hrvatskog ski/board magazina Skijanje.hr osim ako nije drugačije naznačeno. Uredništvo magazina ne jamči za točnost i potpunost objavljenih informacija te ne preuzima nikakvu odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu i ozljede proizašle iz sadržaja na site-u. Kontakt...
Hrvatski ski/board magazin Skijanje.hr

ISSN 1845-5891

Izdavač: Skijaški klub "HUPSER"
Medovićeva 19, Rijeka
e-mail: info@skijanje.hr

Marketing:
  marketing@skijanje.hr